Täydellisen pizzan valmistus Morsø Fornossa
Morsøn Forno-ulkouunilla valmistat suussa sulavan herkullista ja rapeaa italialaista pizzaa. Kaiken lisäksi ulkouuni luo ympärilleen ihanan kotoisaa tunnelmaa!
Koska Morsøn ulkouunit ovat suosittuja etenkin pizzan valmistuksessa, tarjoamme tässä oppaan, jonka avulla teet parhaat mahdolliset pizzat.
Herkkupizzat Morsøn Forno-ulkouunissa
Tee näin:
Laita uuni päälle 30-60 minuuttia ennen pizzan paistoa. Odotellessa voit valmistaa pizzat.
Kurkkaa kuinka Gorm Wisweh valmistaa hyvän pizzataikinan englanniksi täältä.
Huom: jos laitat pizzan päälle liikaa täytettä, pohjasta ei tule yhtä rapeaa.
Kun uuni on valmis, hiillos työnnetään sivuun esimerkiksi tuhkankaapimella. Aseta pizza pizzakivelle. Käännä pizza 2,5 minuutin kuluttua ja odota sitten vielä toiset 2,5 minuuttia - voilà, pizza on valmis nautittavaksi!
Hyvää ruokahalua!
Tanskalainen kokki Gorm Wisweh näyttää, kuinka pizzan valmistus onnistuu.